Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
18 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

15.5

Eladó Családi ház

Zagyvarékas

2
51 m2
875 m2

Élhető Falu/ Felújított Családi Ház!

Élhető Falu/ Felújított Családi Ház!

Irányára: 15 500 000 Ft

Csendre és nyugalomra vágyik? Szép környezetben ,kedves emberek között ,de mégse szeretne az Isten háta mögött élni? Akkor ajánlom figyelmébe Zagyvarékas községet ,mely állandó vonatközlekedést biztosít Szolnok- Budapest Keleti pu. vonalon, emellett helyi járataival is a környező városok könnyen elérhetőek. A községben minden megtalálható ami a hétköznapi élethez kell! Boltok, Iskola, Óvoda, Bölcsőde..stb.

Ebben a rendezett falucskában , barátságos, kedves ,dolgos szomszédokkal körülvéve áll egy ízlésesen felújított vegyes falazatú 51 m2-es Családi Ház. Remek elosztású, összkomfortos, összközműves, cserép fedésű, fűtése gázkonvektoros . Melegvízellátása villanybojlerről történik. Az ingatlan tetőszerkezete az elmúlt években teljes felújításon esett át.

 Az épülethez 875 m2-es telek tartozik, melyet tulajdonosai a könnyebb kezelhetőség érdekében egy kerítéssel elválasztottak egymástól. Az elő udvar szépen parkosítva lett, továbbá helyett kapott még több tároló és állattartásra megfelelő ólak is. A hátsó udvar füves terület.

Ide tényleg csak beköltözni kell!

Irányára :   15,5 M Ft

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896 vagy 0670/ 602-1326

Azonnal költözhető

21.5

Eladó Családi ház

Nagykáta
Központ
3 + 1
90 m2
964 m2

Egyedülálló lehetőség Nagykátán!

Egyedülálló lehetőség Nagykátán!

Nagykáta egyik legjobban frekventált utcájában( iskola, piac : 100 méter, boltok, posta, könyvtár: 150m,) eladósorba került egy  90nm-es felújítandó, 3 szobás családi ház nagy telekkel.

Ez a 964 nm-es telken elhelyezkedő ingatlan statikailag jó állapotú és nagy terekkel rendelkezik, viszont költözés elött felújítást igényel ( igények  kérdése, hogy nagyobbat vagy csupán egy kisebbet)

A beton alapra épült épület, vegyes falazatú, fedése cserép. Tetőszerkezete jó állapotban van. Közművek közül a víz, villany és a csatorna került bevezetésre. Gáz a telekhatáron. Fűtése jelenleg vegyes tüzelésű kazánról működtethető. Melegvízellátása villanybojlerről megoldott. 

A családi házban kialakításra került egy nagyméretű étkező, konyha, spejz, fürdőszoba+Wc és három szoba. A szobák aljzatburkolata  hajópadló.

A nagyméretű udvar rendezett, minden oldalról körbekerített. Melléképületek, garázs és állattartásra megfelelő ólak is megtalálhatóak.

Irányára: 21 500 000 Ft ( Az ingatlan tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető)

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896  vagy   0670/602-1326  Facebook:  Elysium Ingatlanügynökség

35.6

Eladó Családi ház

Nagykőrös

4
112 m2
965 m2

Nagykőrös frekventált részén nagypolgári családi ház eladó!

Nagykőrös frekventált részén nagypolgári családi ház eladó!

Irányára: 35,6 M Ft

Nagykőrös központi, de mégis csendes részén eladó egy 112 nm-es 3 szobás+ nappalis családi ház. Az ingatlanban helyet kapott 3 szoba, egy nappali, konyha, fürdőszoba+ wc. Az épülethez egy üzlethelyiségnek vagy akár még egy lakrésznek kialakítható kb. 30 nm-es jelenleg kihasználatlan lakórész is tartozik. A 2 utcáról is megközelíthető vegyes falazatú családi ház alapja beton, fedése cserép. Fűtése központi cirkóról megoldott, melegvízellátását villanybojler szolgáltatja. Az építmény szerkezetileg és külső, belső állapotát is tekintve  szépen karbantartott. Az ablakok korszerű, esztétikus fa nyílászárókra lettek cserélve.

Az összközműves ingatlan egy 965 nm-es telken helyezkedik el, melyen helyet kapott egy akár két kocsi beállására is alkalmas automatizált garázskapuval ellátott garázs, egy száraz pince és egy nyári konyha is. Az udvar minden oldalról körbekerített, szépen parkosított.

Irányára: 35 600 000 Ft( Hitel és Csok is igényelhető a vásárláshoz). Kifizetést követően , rövid határidővel birtokba vehető. A bútorok megbeszélés tárgyát képezik.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896  vagy   0670/602-1326  Facebook:  Elysium Ingatlanügynökség

Nagykőrös egy nagyobb város Pest megyében , ahol több iskola, óvoda, bölcsőde, egészségügyi és kulturális intézmények, vasút közlekedés is biztosítja az ottlakók kényelmét. Elhelyezkedését tekintve két nagyváros Kecskemét és Cegléd között terül el.

 

 

16.9

Eladó Családi ház

Újszilvás

3
73 m2
1 512 m2

Újszilvás központi részén Családi ház eladó!

Újszilvás központi részén Családi ház eladó!

Irányára: 16,9 M Ft

A  Pest megyei Újszilvás településén eladósorba került egy jó állapotú73 nm-es családi ház. A település rohamos fejlődésének és az itt lakók jó közöségének köszönhetően, mindenkinek meleg szívvel ajánlom ezt a bájos kis falut.

Az ingatlanban kialakításra került egy előszoba, konyha, kisebb nappali, 2 szoba, fürdőszoba + wc.

A családi ház falazata vegyes, fedése cserép. A fűtésről gázkonvektorok, míg a melegvízellátásról villanybojler gondoskodik. Az épületbe bevezetésre került a víz, gáz és a villany is. A csatorna folyamatban van( pár héten belül már az is elérhető lesz) . Az ingatlan szerkezetileg jó állapotban van ( vizesedés, beázás, repedés nem tapasztalható) .

Az 1512 nm-es telek lehetőséget ad gazdálkodásra. Az udvaron kisebb ólak és tároló található. A kert első része parkosítva van. A hátsó rész műveletlen/ jelenleg fás, bokros terület.

Amennyiben egy kedves településen képzeli el életét, melyen azért a mindennapi élethez szükséges intézmények megtalálhatók és emellett egy olyan házat keres mely nagyobb felújítás nélkül is birtokba vehető, kérem tekintse meg ezt az ingatlant!

A vásárláshoz hitel és csok  is igényelhető! Ezekben ügynökségünk díjmentes segítséget tud nyújtani.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896  vagy   0670/602-1326  Facebook:  Elysium Ingatlanügynökség

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

19.5

Eladó Családi ház

Tápiószentmárton

3 + 1
75 m2
1 942 m2

INGÁZÓK FIGYELEM!! Alkalmi vétel Tápiószentmártonban!

Tápiószentmárton vonathoz közeli részén, ahol az eladó házak olyan ritkák, mint a fehér holló, megvételre kínálunk egy 75nm-es családi házat!

Irányára: 19,5 M Ft

Az aszfaltos útról megközelíthető vályog falazatú családi ház vastag beton alappal, vízszigeteléssel és kitűnő állapotú tetőszerkezettel, rajta cserép fedéssel rendelkezik. Az ingatlan jó állapotban van.(repedés, vizesedés, beázás nincs!). A házban kialakításra került egy előszoba, 1,5 szoba , nappali, fürdőszoba+ wc és egy nagy méretű kamra mely egyszerű munkálatokat követően konyhává alakítható. Az épülethez tartozik még egy nyári konyha ,mely lehetőséget ad az esetleges bővítésnek. Közművek tekintetében bevezetésre került a vezetékes víz, villany és a gáz. A szennyvízelvezetés derítőbe történik. Az ingatlan fűtéséről gázkonvektorok és egy cserépkályha gondoskodik. Melegvízellátás villanybojlerről megoldott.

A nagyméretű telek 1942 nm-es, melyen fúrt kút, tárolók, állattartásra megfelelő ólak és több sor szőlő ültetvény található. Az udvar egy kerítéssel két részre lett osztva. Az első udvar szépen parkosított( kert és füves rész kapott helyet) ,míg a hátsó területen az előzőekben említett haszonépületek és ültetvény található.

Az ingatlan Csokra és Hitelre is egyaránt alkalmas. ( Segítünk! Bankfüggetlen hitelügyintéző kollégánk díjmentesen áll ügyfeleink rendelkezésére)

Irányára: 19 500 000 Ft – Kifizetést követően a családi ház azonnal birtokba vehető!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896  vagy   0670/602-1326  Facebook:  Elysium Ingatlanügynökség

 

 

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

18.2

Eladó Családi ház

Tápiószele

2
61 m2
1 439 m2

Tápiószelén központ közeli 2 szobás ingatlan eladó!

Tápiószelén központ közeli 2 szobás ingatlan eladó!

Irányára: 18,2 M Ft

 

Tápiószele egy dinamikusan fejlődő település, melyben iskola, óvoda, vasútállomás, orvosi rendelő stb…megtalálható. Bp-től 70 km, Ceglédtől mintegy 20 km-re található. Vasútállomás 15 perces sétával érhető el!

 

Az abszolút jó környéken elhelyezkedő családi ház egy 1430 nm-es rendezett telken kapott helyet. Az ingatlan 61nm-es mely elosztása a következőképp alakul: előszoba,fürdőszoba+wc, konyha, 2 szoba és egy kamra. Az udvarról megközelíthető még egy tároló mely akár bővítési lehetőségként is szolgálhat az új tulajdonos számára. A portán egy pince, állattartásra megfelelő ólak, garázs és egy 15 nm-es kisház is helyett kapott.

Az összközműves családi ház vegyes falazatú, fedése cserép,fűtése gázkonvektorral, míg melegvízellátása villanybojler segítségével megoldott. A padlástér az elmúlt évben szigetelést kapott, ezzel is biztosítva az alacsonyabb fűtésszámlát. Az ingatlan felújítása megkezdődött melynek keretén belül a tető új kúpcserepeket kapott, a teljes víz és villanyvezetékek kicserélésre kerültek, illetve a helyiségek festése megtörtént.

 

Kifizetést követően azonnal birtokba vehető!

 

Az ingatlan tehermentes, hitel igényelhető a megvásárlásához, melyhez díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézőt tudunk biztosítani.

 

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal elérhetőségeim egyikén.

Azonnal költözhető

5.5

Eladó Tanya

Nagykőrös

1
20 m2
6 199 m2

Gazdáknak, gazdálkodóknak kiváló lehetőség!

Nagykőrösön telek ,kis házzal, azonnali költözési lehetőséggel Eladó!

Bp.: 50 perces autóútra! Gazdáknak, gazdálkodóknak kiváló lehetőség!

Irányára: 5,5 M Ft

Nagykőrös zártkerti részén eladóvá vált egy 6 199nm-es telek, 70nm-es ól rendszerrel és egy 25 nm-es házzal. A telek 3 %- ban beépíthető. A rendezett ,de jelenleg műveletlen területen 2 fúrt kút biztosítja a vizet.

Az ingatlanban kialakításra került  egy előszoba, konyha és szoba. Közművek közül a villany  és a víz pedig fúrt kútról került bevezetésre. Fűtése  villanyról vagy fa  tüzelésű kandallóról, kályháról  működtethető. Szennyvízelvezetés  derítőbe történik. Falazata: Tégla! Fedése: cseréptető. A portára akár még egy 90 m2-es új családi ház is építhető a telek beépíthetőségének köszönhetően.

A ház rendezett, csendes, jó környezetbe helyezkedik el. Megközelítése 600 m-es föld útról történik. A város központja kb. 5 km-re található az ingatlantól, ahol minden megtalálható ,ami a mindennapi élethez szükséges(iskola,óvoda,bölcsöde,orvos,boltok..stb). Vonatközlekedés óránként Budapest Nyugati pályaudvar és Szolnok közötti vasútvonalon.

Irányára: 5 500 000 Ft

Művelési ágból kivett ,úgyhogy nincs szükség kifüggesztésre!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896 0670/602-1326  Facebook: Elysium Ingatlanügynökség

70

Eladó Telephely

Farmos

15
256 m2
3 669 m2

Munkásszálló Piaci ár alatt Eladó!

Tisztelt Érdeklődő! Szeretném figyelmébe ajánlani ezt a Farmoson található ingatlant, mely adottságainak köszönhetően nagyméretű munkásszálló kialakítására alkalmas. A következő pár sorban részletezem az ingatlan adottságait.

Helyszín: Pest megye Farmos ( Fő út)

Méretei:    Telek: 3669 m2  Ingatlan: 256 m2

Az ingatlan szerkezete: Tégla     Fedése: Cserép     Tetőtere: Beépíthető

Helyiségei: 15 db szoba + 4 db wc helyiség

A szobák méretei a következők:

2 db  7,5 m                                 3 db   12 nm                                  1 db   22 nm

1 db  7,9 nm                               5 db   12,5 nm                               1 db   25 nm

1 db  9,3 nm                               1 db   20 nm

A tisztálkodó helységek 1,1 nm -esek . Ezenkívül az épületben megtalálható még egy 29x 1,5 m-es folyosó és egy 10,4 nm-es előtér.

Közművek: Összközműves

Fűtése: Minden helyiségben radiátorok segítségével központi olaj kazánról megoldott.

Az ingatlan állapota: 10 éve lakatlan mivolta végett ,felújítást, korszerűsítést igényel ,de masszív szerkezeti állapottal rendelkezik.

A telken 2 db nagyméretű faház illetve egy vegyes falazatú épület is található.

A gépjármű közlekedést 2 nagykapú biztosítja. A telek kerítéssel minden oldalról körbe van kerítve.

Amennyiben munkásait könnyen megközelíthető, nagyméretű ingatlanban szeretné elszállásolni, kérem tekintse meg ezt a régen TSZ irodaként funkcionált építményt és lássa meg a benne rejlő potenciált.

IRÁNYÁRA: 70 M Ft

Amennyiben felkeltettem érdeklődését várom jelentkezését elérhetőségeim egyikén.

Jó közlekedéssel

25.75

Eladó Családi ház

Abony

5
90 m2
180 m2

Tégla 4 szobás Családi Ház Eladó!

Abonyban Tégla Családi Ház Eladó!

Abony központjához közel, csendes utcában eladó egy 90 nm-es osztatlan közös tulajdonú családi ház. Az ingatlanhoz egy 180 nm-es rendezett telek tartozik.

Az épület falazata tégla, fedése cserép. A családi házban 3 szoba , tágas nappali, konyha, spejz, fürdőszoba, wc kapott helyet. Közművek közül a villany, víz, csatorna került bevezetésre, a gázcsonk pedig az udvarban megtalálható. Fűtése jelenleg kandallóval megoldott, de a központi fűtésre való átállásra az ingatlan fel lett készítve( lapradiátorok fellettek szerelve, csövek kiépítése megtörtént)

Az ingatlan 11 cm-es dryvit szigetelést kapott, aminek köszönhetően a téli fűtésszámla is pozitívan változott:).  Az udvarban tárolásra alkalmas helyiség található.

Abony Pest megye egyik legütemesebben fejlődő városa! Az M4-es autóútnak köszönhetően a

környező nagyobb városok( pl Cegléd) és a főváros is gyorsan megközelíthető( Bp. 50 perces autóút).  Vasútvonala pedig Budapest Nyugati pu. és Szolnok között közlekedik. A közlekedési lehetőségek mellett  természetesen megtalálható a városban minden olyan intézmény és üzlet ami a mindennapi élethez szükséges.

A vonatközlekedést igénybe vevő érdeklődőknek jó hír lehet ,hogy az ingatlan a vasútállomástól mindössze 1 km-re található.

Irányára: 25.750.000 Ft Kifizetést követően 90 napon belül bírtokba vehető.

Hitel, Csok. igényelhető a vásárláshoz.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896  vagy   0670/602-1326  Facebook:  Elysium Ingatlanügynökség

Zöldövezeti

6.9

Eladó Nyaraló

Tápiószentmárton

+ 1
35 m2
500 m2

Tápiószentmárton Üdülőterületén Nyaraló Eladó!!

Tápiószentmárton Üdülőterületén Nyaraló Eladó!!

Nyaralóként ,de akár állandó lakhatásra alkalmas ingatlanként is használható 35 nm-es ház vált eladóvá.

Tápiószentmártonban ez egy egyedülálló lehetőség mivel az üdülőterületen nagyon ritkán kerül eladósorba ingatlan! 

A 500 nm-es körbekerített telken elhelyezkedő nyaraló tégla szerkezetű, palafedéssel. Kémény kiépítésre került, így akár vegyes tüzelésű kazánnal vagy kályhával is könnyen befűthető a hidegebb időkben. A víz fúrt kútról bekötve, illetve a villanyhálózatra is csatlakoztatva lett az ingatlan. Elosztása konyha, 1,5 szoba. Jelenleg a belső terek USB lapokkal vannak elválasztva, ezért egy felújítás alkalmával a teljes lakótér elrendezése könnyen variálható. Viszonylag kis munkával még egy szobával bővíthető az épület. Ez a beton alapra épített nyaraló törődést igényel, de utána egy elbűvölő pihenő hely alakítható ki belőle, ahol az ember valóban ki tud kapcsolódni, a csend és a település által kínált turisztikai látványoságoknak, programoknak köszönhetően. ( pl.: Világhírű Kincsem lovaspark, Attila domb, strand..stb)

A város központja 3 km-re , a buszmegálló pedig 800 m-re található.

Ára: Fix 6,9 M Ft

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Érd:06-20-406-08-96  vagy 06-70-602-13-26Facebook: Elysium Ingatlanügynökség

 

 

 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése