Eladó Tanya, Táborfalva

#688200114

Eladó Tanya

35 millió Ft

Táborfalva
Alapterület:
110 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
Könnyűszerkezetes
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
17 000 m2
Padlófűtés
Bevezetve (230 Volt)
Van

Egyedi Tanya Keresi Új Tulajdonosát Táborfalván!

Irányára: 35 M Ft

 

Amennyiben egy igazán különleges ingatlanban gondolkozik, akkor mindenképpen nézze meg ezt a Pest megyei 1,7 HA-os tanyát!

 

Táborfalva Budapesttől 50, míg  Kecskeméttől csupán 30 percnyi távolságra helyezkedik el.  A községben iskola, óvoda és több a mindennapokhoz elengedhetetlen üzlet megtalálható. Vonatközlekedés tekintetében  Budapest Nyugati pu. és Kecskemét közötti szakaszon közlekedő vonat áll meg a Táborfalvai vasútállomáson.

Az ingatlan a település külterületi részén ,de mégis a központtól csak pár percre található.

A nagyméretű területen található egy 2021-ben elkezdett 110 nm-es lakóterülettel büszkélkedő beton alapra épített könnyűszerkezetes családi ház. Az ingatlan 25 cm-es szigeteléssel lett ellátva. A lakóépületben tágas terek és különleges megoldások kerültek kialakításra. A ház egyediségét nagymértékben egy tölgyfa adja, ami köré az ingatlan épült.

Fűtését padlófűtésre tervezték, villanykazán segítségével. A villany bekötése(3x 10 A) folyamatban van, ezt a  vételár tartalmazza és pár héten belül meg is valósul. A szennyvízelvezetés derítőbe történik. A vizet 2 db fúrt kút biztosítja hidrofor segítségével. A családi házban kialakításra került 3 szoba, konyha/étkező és 2 db fürdőszoba.

A nagyméretű területen egy száraz pince és több melléképület található. A porta rendezett minden oldalról kerítés határolja. Megközelítése aszfaltútról történik, így akár még telephelyként is tud funkcionálni.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896  vagy   0670/602-1326  Facebook:  Elysium Ingatlanügynökség

Amennyiben Ön is szeretné eladni ingatlanát, mi ingyenes piaci értékbecsléssel és tanácsadással állunk rendelkezésére. Ezen kívül bank független hitel-ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány beszerzésével segítjük ügyfeleinket.

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Tanya
Iparterület
Panellakás