Eladó Családi ház, Kőröstetétlen

#688200156

Eladó Családi ház

25.9 millió Ft

Kőröstetétlen
Alapterület:
2 300 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Vegyes
Falusi CSOK elérhető!

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
65 m2
Gázkazán
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Jó állapotú családi ház eladó!

Cegléd- Abony- Szolnok között elterülő Kőröstetétlenen  eladó egy akár két generásió számára is alkalmas családi ház! Kőröstetétlen egy rendkívül jó lakóközöséggel, több munkalehetőséggel és minden a mindennapi élethez szükséges intézményekkel, boltokkal rendelkező település ,ahol a Falusi Csok is elérhető!

 

A nagyméretű telken 2 lakóingatlan található. A nagyobb ház 65 nm-es, melyben kialakításra került egy előszoba, 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba/wc. A kisebb ingatlanban pedig előszoba, 1+1/2 szoba, konyha, fürdőszoba/wc kapott helyet. Utóbbi épület akár vállalkozásnak vagy irodának is teret tud biztosítani.

 

Az összközműves ingatlanok melegéről 2 db gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal. A kedvezményes gáz lakkrészenként meg lett igényelve.

 

Az épületek falazata beton alapra épített vegyes fal. Statikailag és szerkezetileg is jó állapotban vannak az ingatlanok. (beázás, vizesedés, dohosodás..stb nem tapasztalható)

 

A villanyhálózatok korszerűsítése megtörtént.

 

A 2 300 nm-es telek kerítéssel ketté van választva. Jelenleg a tulajdonosok az első részt használják nagyjából 1 000 nm, melyen a lakóingatlanokon kívül egy garázs, műhely és több állattartásra alkalmas ól kapott helyet. A hátsó rész művelésre bérbe van adva.

 

Amennyiben  frekventált, de mégis csendes, szerethető településben gondolkozik és egy gyorsan birtokba vehető, beköltözhető házat szeretne, akkor ne hagyja ki ezt az ajánlatot!

 

Irányára. 25 900 000 Ft  Hitel igényelhető, melyben irodánk díjmentes független hitelügyintézővel tudja ügyfeleit segíteni.

Érdeklődését megadott elérhetőségeim egyikén várom!

Tel.: 0620/406-0896 vagy 0670/602-1326

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Tanya
Mezőgazdasági terület
Nyaraló