Eladó Családi ház, Cegléd

#688200112

Eladó Családi ház

62 millió Ft

Cegléd
Alapterület:
100 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
815 m2
Padlófűtés
Összkomfort
230 - 400 Volt
Vezetékes gáz

Cegléden családi ház eladó!

Ez a ház még 100 év múlva is ház lesz! Tégla falazat, masszív szerkezet, felújított tetőszerkezet, jó műszaki állapot…stb

 

A nem kevesebb mint 100 nm-es lakótérrel rendelkező családi ház teljes terjedelme alatt egy száraz, fűtött pince található, mely akár vállalkozásnak, de még egy szuterénnek is helyet tud biztosítani.

A lakóház falazata tégla, fedése cserép. Fűtéséről padlófűtés gondoskodik az egész épületben. Gázkazán és vegyestüzelésű kazán egyaránt üzemképesen áll a család rendelkezésére. A melegvízellátást villanybojler biztosítja. Közművek közül a villany és a gáz került bevezetésre. A víz jelenleg fúrt kútból- hidrofor segítségével megoldott. Lehetőség van a csatorna, illetve a vezetékes víz behozatalára is, hiszen ezek a telek elött megtalálhatóak.

Az ingatlanban kialakításra került 3 szoba, egy nappali, étkező, konyha, spejz, egy fürdőszoba és egy wc. A lakótérre a nagy ablakok , fényes-tágas terek jellemzőek. A jó állapotú otthon rövid határidővel költözhető!

A 815 nm-es udvar egy része szépen parkosított, míg másik felén helyet kapott több tároló, egy garázs és pár állattartásra megfelelő ól. A teleknél még mindenképpen fel kell rá hívnom a kedves érdeklődő figyelmét, hogy ez az ingatlan szabadon álló beépítési móddal épült, vagyis rendelkezik előkertel is. Ez azért különleges, mert Cegléden ritka a nem utcafronti beépítés.

Az ingatlan környezete kertvárosias, csendes, nyugodt. Közelben buszmegálló, Aldi és több kisebb üzlet.

Irányára: 62 M Ft

Hitel,Csok,Falusi Csok ügyintézésében is számíthat ránk!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896  vagy   0670/602-1326  Facebook:  Elysium Ingatlanügynökség

Amennyiben Ön is szeretné eladni ingatlanát, mi ingyenes piaci értékbecsléssel és tanácsadással állunk rendelkezésére. Ezen kívül bank független hitel-ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány beszerzésével segítjük ügyfeleinket.

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Tanya
Iparterület
Panellakás