Eladó Családi ház, Albertirsa

#688200213

Eladó Családi ház

55 millió Ft

Albertirsa
Alapterület:
80 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Vegyes
Hitelre is!

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2 809 m2
Konvektor
Összkomfort
H
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Derítő

Albertirsán sok lehetőséget kínáló családi ház eladó!

A 2809 m2-es telken egy 60 m2 hasznos alapterületű családi ház és egy 19,5 m2-es könnyűszerkezetes ház (faház) helyezkedik el, így két generáció számára is kiváló otthon lehet.

A családi ház az 1960-as években épült vegyes falazattal. Kialakítását tekintve, található benne egy konyha étkezővel, 3 szoba és egy fürdő wc-vel.

A villanyhálózat korszerűsítése megtörtént.

A faház 2020-ban épült, 18 cm szigeteléssel. Kialakítását tekintve található benne egy előtér, egy nappali, egy kis konyha, egy fürdő wc-vel, és a tetőtér teljes egészében egy szobának lett kialakítva, illetve alatta egy pince van.

Közművek: gáz, víz, villany. Az ingatlan melegéről gázkazán gondoskodik, de alternatívaként rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán is, a meleg víz pedig villanybojler segítségével megoldott.

A 2809 m2-es telek első felében helyezkednek el a házak, amiket gondozott, parkosított kert vesz körül. Rendelkezésre áll egy 2 autó beállására is alkalmas garázs (itt található a kazánház is), valamint egyéb tárolásra alkalmas építmények. Extraként szolgál egy épített sütőgető-bográcsoló rész és egy beépített medence is.

A telek másik fele -jól kihasználva a méretét-, folyamatos művelés alatt áll, pár darab fóliasátorral. A kert öntözésére fúrt kút is rendelkezésre áll. Mivel egy csendes, nyugodt, barátságos környéken helyezkedik el az ingatlan, akár állattartásra is alkalmas lehet.

Albertirsa központjától kb 1-2 km-re helyezkedik el, ahol megtalálható többféle bevásárlási lehetőség, több bölcsőde, óvoda, iskola, posta, piac, stb, minden ami a mindennapokhoz szükséges.

Budapest vonattal 50 perc (Budapest-Nyugati), autóval az M4,M0 vagy M5 autópálya segítségével 35 perc alatt elérhető.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Tanya
Társasház
Nyaraló
Sorház
Erdő
Garázs